La Vall Ferrera Pallars Sobirà

Vista general exterior de l'alberg

Vam posar en marxa l’alberg el 1990 i podem dir, orgullosos, que després de tots aquests anys seguim gaudint d’ell. Vam intentar construir un lloc acollidor amb modernes comoditats. Amb pensió completa, mitja pensió o una barreja de les dues.

Fem sempre el possible per proporcionar-li el màxim comfort. A la nostra web hi trobarà informació específica sobre l’alberg. Si necessita una informació determinada o té algun dubte, si us plau no s’estigui de contactar amb nosaltres, estarem contents de respondre a les seves preguntes.L'entrada a l'alberg El jardí de l'alberg

Totes les fotografies que es mostren en aquesta pàgina són de l’alberg. Creiem que és important que sàpiga de què disposarà quan arribi a L’Orri del Pallars. És important no fer malbé unes vacances per culpa d’anuncis prometedors o de pàgines on hi manca informació. Ja sigui a l’hivern o a l’estiu, sempre trobarà un lloc càlid, net i ordenat, on podrà contactar amb altres famílies i conèixer gent interessant, si ho desitja.

Pot escriure’ns a info@orriweb.com si vol reservar o saber més sobre les reserves, preus de grups, disponibilitat... A la nostra web també hi trobarà un apartat de reserves.
Passar el temps amb gent que es troba de vacances és molt maco i així vas fent el teu treball sense adonar-te'n...


Habitació de 4

http://www.orriweb.com