La Vall Ferrera

Cultura [1]: Ies JORNADES DE RECERCA I DESENVOLUPAMENT DE LA VALL FERRERA [2]

Publicat per lescar el 01/octubre/2010 - 12:39

S'han iniciat les Jornades de Recerca i Desenvolupament de la Vall Ferrera de caire científic i tècnic amb la benvinguda i presentació a càrrec del Sr. Josep Poch, alcalde d'Alins, Sr. Oscar Augé, delegat a l'Alt Pirineu i Aran del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. Sra Àngels Paneque, directora del Centre de les Planes de Son, de l'Obra Social de Caixa Catalunya, Tarragona i Manresa.

Les Jornades de Receca i desenvolupament de la Vall Ferrera sobre l'explotació del ferro als Pirineus i la seva incidència en els canvis de la biodiversitat així com la valoració patrimonial i turística del ferro a estat a càrrec del Sr. Josep Poch alcalde d'Alins, donant benvinguda a tots els assistents a les Jornades de Recerca  agraïnt la participació dels assistents per tal de fer gran i impulsar el projecte  Boscos de Ferro de la Vall Ferrera.

Tot seguit el Sr. Oscar Augé, delegat del Departament de Medi ambient i Habitage de l'Alt Pirineu ha comentat que des del Parc Natural de l'Alt Pirineu i concretament del Departament de Medi Ambient i Habitatge cal desenvolupar el projecte Boscos de Ferro  per valoritzar de manera socioeconòmica els recursos naturals, patrimonials, en tots  aquests elements  La Vall Ferrera cal que sigui el referent important del món del ferro com element de desenvolupament econòmic de la Vall.

Per finalirzar la benvinguda la Sra Àngels Paneque, directora del Centre de les Planes de Son a comentat que desde l'Obra Social de Caixa Catalunya, Tarragona i Manresa s'aposta pel Projecte Boscos de Ferro i el seu desenvolupament per tal d'impulsar els àmbits culturals,  patrimonials i naturals.

Enllašos
  1. http://www.vallferrera.com/index.php?module=noticias&func=view&prop=Main&cat=10007
  2. http://www.vallferrera.com/index.php?module=noticias&func=display&sid=35